пʼятницю, 18 листопада 2016 р.

Перший рубіж проекту «Обласний профіквест “В долонях степу і Дніпра” подолано!


Дослідження  рідного краю, туристично   привабливих об’єктів, історичних пам’яток,  музеїв та просто гарних місць  - це завжди цікаво, а особливо,  коли  присутній ефект змагання. Саме такою цікавою, пізнавальною та сповненою бажання бути кращими, є робота в інноваційному   проекті  «Обласний профіквест “В долонях степу і Дніпра” для учасників команди «Веселі туристи» учнів Чаплинської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів.
17 листопада  у ДНЗ «Вище професійне училище № 2 м. Херсона» під час масового профорієнтаційного заходу: огляду творчих розробок учасників обласного профіквесту  у категорії «Кращий туристичний маршрут» учасники Чаплинської команди  презентували на широкий загал свої здобутки. А показати їм було що. У своєму виступі, що проходив у вигляді  театралізованого дійства тривалістю лише вісім хвилин, профіквестівці намагались відобразили все те,  про що дізналися, подорожуючи своїм  маршрутом «Цікавинки рідного краю».

         Завдяки участі у цьому  заході учасники  нашої команди отримали багато вражень та емоцій, здобули новий досвід, адже вперше виступали перед великою аудиторією. Кожного із команди переповнювало хвилювання, але все ж таки вони  змогли  подолати його, зібратись і  достойно виступити та отримати почесне друге місце.  В той же час діти зрозуміли, що для досягнень гарних результатів треба багато працювати, в першу чергу,  над собою, завжди є до чого рости та прагнути, тим паче, що попереду виконання не менш цікавих завдань другого етапу. У чому ми, куратори команди,  готові їм  завжди допомагати. Вітаємо наших «веселих туристів» з подоланням першого рубежу проекту, бажаємо успіхів  та нових звершень!


Немає коментарів:

Дописати коментар