понеділок, 14 листопада 2016 р.

Інфраструктура Горностаївки

Горностаївка - селище міського типу, адміністративний центр Горностаївського району Херсонської області. Відстань до обласного центру становить близько 120 км., а відстань у напрямку до Запоріжжя – 213км. проходить переважно автошляхами.
В районі є залізничне сполучення – вантажно-пасажирська станція Братолюбівка.

Завітавши до мальовничого селища Горностаївка ви зупинитесь на автостанції.


Добратися до готелю-комплексу «Наш дім» зможете на таксі, яке працює цілодобово (телефон 0505965552 – Радченко Віталій Петрович). Водій зустріне Вас у будь-який час доби та доставить за вказаною адресою.


Готель-комлекс «Наш дім»
Готель розміщений на мальовничому березі Дніпра в центрі селища на відстані 1 км від автостанції. Одночасно може приймати 50 гостей.
У готелі є одно-,дво-,і тримісні номери. У кожному номері кондиціонер, душові кабінки, холодильник, телевізор. Гаряча та холодна вода подається цілодобово. Є кухня, де можна приготувати їжу.
Готель є ідеальним місцем для сімейного відпочинку та туризму.
Запрошуємо гостей зупинитися в нашому готелі.
Адміністрація подбає про Ваше комфортне та приємне перебування в селищі Горностаївці.
Адреса: вулиця Набережна,8.
Тел. 0660265239, 0964068598

Учасники команди «ДивоСвіт» у рамках проекту «У долонях степу та Дніпра» детально дослідили об’єкти громадського харчування. Селище  Горностаївка цілком сучасний населений пункт з достатньою кількістю кафе та магазинів. Якщо ви зголодніли, то тут ви зможете замовити собі страву на свій смак.

Пропонуємо вам:
- кафе-бар «У Анатолія»
Кафе розташоване на березі Дніпра. В першу чергу порадує своїх відвідувачів широким асортиментом як української кухні, так і власних фірмових страв.
В  затишнім залі Ви із задоволенням відпочинете від буденних турбот та зможете насолодитися вишуканими стравами. Кафе-бар працює з 11 до 24 години за адресою вул..Набережна, 21; тел.. 0506732413



- кафе-бар «Скала»
Кафе розташоване в центрі селища. Запрошує гостей скуштувати страви домашньої кухні у зручний для вас час. Пропонує проведення сімейних та колективних заходів. Працює від 11:00. З усіх питань звертатись за телефоном 0505427202.




-кафе «Альонка»
Тут Ви зможете не лише порадувати своїх близьких і друзів, купивши дивовижні тістечка, випічку але й насолодитися ненав'язливою атмосферою закладу,а також приємною,кваліфікованою обслугою! Сукупність усіх цих факторів в одну мить перенесе Вас у місце - де зникнуть усі Ваші буденні проблеми.
А також для Ваших малюків проведення святкування Днів Народжень та різноманітних дитячих свят.Цікаві дитячі програми та захопливі, розвиваючі ігри. Кафе розташоване за адресою вулиця Торгова, 3; телефон 0554441130

-кафе-магазин «Зустріч»
 В ньому ви можете випити ароматної кави з тістечками та випічкою, представлений широкий асортимент продуктів та напоїв. Розташований в центрі села, працює цілодобово, є безкоштовний вай-фай.


Усі туристи прагнуть отримати якнайбільше послуг, зробити покупки на свій розсуд, причому на розваги і магазини витрачають щоденно значно більше коштів, ніж у повсякденному житті.
Їм не завжди зручно мати при собі велику суму готівки. 
 Пластикові кредитні картки, створили світові платіжні системи VISA, Maestro, MasterCard та ін.

В Горностаївці є три відділення банків та банкомати: «ПриватБанк», «АвальБанк», «ОщадБанк» в яких ви зможете зняти готівку, та виконати потрібні операції.

Немає коментарів:

Дописати коментар