середу, 30 листопада 2016 р.

«Юні дослідники» рідного краю

   Дослідження рідного краю, туристично-привабливих об’єктів, історичних пам’яток, музеїв та просто гарних місць – це завжди цікаво, а особливо, коли присутній ефект змагання. Саме такою цікавою, пізнавальною та сповненою бажання бути кращими є робота в інноваційному проекті «Обласний профіквест «В долонях степу і Дніпра» для учнів Великолепетиської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2, учасників команди «Юні дослідники». Завдання проекту – визначити туристично-привабливі об’єкти для розвитку зеленого туризму в районі, популяризація вивчених об’єктів. Розвиток зеленого туризму може змінити економічну ситуацію в районі та сприятиме суттєвому зменшенню рівня безробіття.
   17 листопада поточного року у ДНЗ «Вище професійне училище № 2» (м. Херсон) під час масового профорієнтаційного заходу – огляду творчих розробок учасників обласного профіквесту у категорії «Кращий туристичний маршрут» учасники Великолепетиської команди презентували на широкий загал свої здобутки. А показати їм було що. У своєму виступі, який тривав лише десять хвилин, профіквестівці намагались відобразили все те, про що дізналися, подорожуючи своїм маршрутом «Досліджуємо, вивчаємо, зберігаємо».
   Завдяки участі у цьому заході учасники нашої команди отримали багато вражень та емоцій, здобули новий досвід, адже вперше виступали перед великою аудиторією. Кожного із команди переповнювало хвилювання, але все ж таки вони змогли подолати його, зібратись і достойно виступити. У той же час діти зрозуміли, що для досягнень гарних результатів треба багато працювати, в першу чергу, над собою, завжди є до чого рости та прагнути, тим паче, що попереду виконання не менш цікавих завдань другого етапу.
Вітаємо наших «юних дослідників» з подоланням першого етапу проекту, бажаємо успіхів та нових звершень!





Немає коментарів:

Дописати коментар