пʼятницю, 16 вересня 2016 р.

Вебінар: Туристична карта та путівник.

15 вересня, у стінах Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки, відбувся цікавий, інформаційний та пізнавальний Вебінар. Зустріч усіх учасників обласного проекту Профіквест «В долонях степу та Дніпра» з координаторами проекту та бібліотекарями.


 Дуже плідним виявився цей діалог, адже на ньому було розглянуто важливі питання та розкрито усі таємниці створення путівників та карт.
Діти, спочатку, докладно дізнались, що ж таке карти та путівники, які функції вони виконують, їхні складові та обов’язкові елементи, познайомились з методикою складання туристичних карт та розглянули їх наочно. Дуже важливе заняття, адже складання карт та путівників є основним та фінальним пунктом оцінювання конкурсу.


Херсонська група після загальної онлайн-зустрічі  мала індивідуальне заняття, на якому детально було розглянуто довідкову та художню літературу у якій висвічується Херсон.






 Відвідали відділи книгозбірні, де мали можливість знайти цікаву та корисну інформацію для полегшення своєї праці. Отримали поради від наставників та невеличкі домашні завдання.
Виходячи з бібліотеки конкурсанти були емоційні та активні, знаючи, що поряд є гарні наставники вони були націлені на перемогу.


Немає коментарів:

Дописати коментар