четвер, 14 липня 2016 р.

Мотофестиваль «BIKER SICH»





Протягом трьох днів, 8-10 липня на Каховщині, в смт Любимівка проходив мотофестиваль, на який зібралися разом байкери з різних міст та регіонів України.
"Байкер-Січ - 2016" нарахував більше 130 любителів «залізних коней» з Каховки, Херсону, Одеси, Запоріжжя, Енергодару, Черкас, Дніпра, Києва, Криму та навіть Молдови. Президент МФК «Байкер-Січ» Сергій Циганов.



Відкрив офіційну частину депутат Каховської районної ради, голова місцевого осередку ВО «Батьківщина» Олександр Бойко.






Розважали гостей фестивалю Григорій Вагапов і гурт "Вперше чую" (Київ), трибют група "BEST Арія" (Запоріжжя), танцювальний колектив "Грація" (смт. Любимівка), танцювальний колектив «MIRIDANCE» (Каховка), дитячий співочий колектив "Веселі нотки" (смт.Любимівка), гурт "Красный борщ" (Каховка) та фаєр-шоу "Fireinside" (Нова Каховка). Чоловіки мали змогу спробувати себе у спортивних силових змаганнях. Родзинкою програми стала екскурсія на одному з найбільших виробництв України - ПрАТ «Чумак».


Вперше захід відвідали вихованці дитячого будинку «Радість». Окрім веселого настрою та гарних вражень, діти отримали солодощі та яскраві футболки.


Байкерський фестиваль мав благочинний характер на підтримку Лілії Корсун, яка потребує пересадки нирки. Зібрані кошти, благочинні продажі авторських дрібничок та проведений аукціон на право розбити старенького «Москаля», лот якого розіграли за 5 тисяч гривень, при стартовій ціні – 300, у підсумку склали 21409 гривень та 15 доларів.





Команда «Жайвір Любимівської ЗОШ№1 разом з кураторами проекту прийняли участь у мотофестивалі «Байкер-Січ». Відбулося знайомство з організаторами цього фестивалю, інтерв'ю-коктель з президентом МФК «Байкер-Січ» Сергієм Цигановим та учасниками фестивалю: Сергієм Гринько, Сергієм Скоромним, Володимиром Ждановим (місцевим активістом). 



Здобуті знання та інформація буде використана у майбутній організації туристичної діяльності Каховщини.

Немає коментарів:

Дописати коментар