вівторок, 21 червня 2016 р.

Профіквест: екскурсія до рекордсмена Книги рекордів України


Всі в Україні знають, що жива ниточка, яка поєднує окупований Крим і материкову  частину називається Північно-Кримський канал – той, що починається на території Новокаховської міської ради. А чи всі знають, що НАШ  Північно-Кримський канал є рекордсменом Книги рекордів України, як найбільша рукотворна водна артерія Європи? Знаємо напевно, що не всі. Не знали про це й учасники квест-команди Нової Каховки, які 21 червня завітали з екскурсією до Головного управління ПКК.


Ми побували в музеї, який вартує того, щоб його побачити, а, головне, почути про великий  подвиг людей та осягнути те, що ми втратили.






Гостинно приймав нас зам.начальника управління ПКК Білоконь Володимир Федорович. Він провів нас територією, де ми мали можливість на власні очі побачити міні-дендропарк – Ялту в мініатюрі, де ростуть українські бананові дерева, турецька гвоздика, гігантська агава та ще багато сили-силенної краси.




Тут навіть відбуваються свої бали хризантем та є свій власний гімн! Команда профіквесту Нової Каховки обов’язково включить відвідування Північно-Кримського каналу в один із своїх майбутніх туристичних маршрутів.

Немає коментарів:

Дописати коментар