пʼятницю, 10 червня 2016 р.

Верхньорогачицька команда БЕМС в пошуках туристичних маршрутів.

Верхньорогачицька команда БЕМС в пошуках туристичних маршрутів.

З початку червня 2016 року  команда БЕМС приступила до виконання  І І навчально - дослідницького етапу інноваційного  проекту  "Обласний ПрофіКвест: "В долонях степу і Дніпра."На початку  табірного періоду учасники  команди  здійснили  3 екскурсійні поїздки просторами свого району. Побували профіквекстівці в долині стоянки козаків, що чумакували в Крим по сіль. В ході єкскурсії вивчали звичаї та побут чумаків, вчилися варити куліш.







Велосипедна екскурсія була здійснена по місцях бойових дій під час визволення нашого району від німецько-фашистських загарбників. Учні відвідали Монумент Слави та місця захоронення наших воїнів  в селах  Вишневе та Самійлівка. Екскурсія була закінчена  на кургані біля колишнього села Василівка місці, де загинув командир танкової бригади  П. Ю. Корбут.

 Разом  з учнями літньо-оздоровчого табору  команда здійснила автобусну екскурсію до Верхньорогачицької криниці та прийняла участь в конкурсі вишиванок  і  побудові та


 облаштуванні куренів.  По закінченню літнього екскурсійного періоду команда  приступить до збору матеріалів та складання туристичних маршрутів.


Немає коментарів:

Дописати коментар