понеділок, 24 квітня 2017 р.

Чаплинський оберіг - на щастя!

             У кожного мандрівника після огляду будь-якого туристичного об’єкту виникає бажання отримати на згадку про нього якусь цікаву річ. Тому члени чаплинської команди вирішили виготовити декілька різновидів сувенірів, які б нагадували  туристам, що зроблені вони саме в Чаплинському районі.  
      А як може не сподобатися чаплинська лялька, та ще й оберіг! Це був перший знаковий сувенір на згадку про наш край, який виготовили профіквестівці. Майстер-клас по виготовленню цієї ляльки провела Тетяна Дмитрівна Говорун, заступник директора районного будинку творчості дітей та юнацтва. А щоб кожен, хто придбає ляльку, не забував, що це ще й оберіг, до них прикріплено ярличок, на якому вказано, що це «Чаплинський оберіг на мир, на щастя, на добро».


















    Не менш гарною, а головне, духмяною і корисною, є лялька-травниця, яку виготовили учасники команди завдяки методисту Районного будинку культури Демчишиній Раїсі Петрівні. Вона провела для дітей майстер-клас і спільними зусиллями вони зробили пухкеньку ляльку з лікарською ромашкою всередині.










      Наступним подарунком від «веселих туристів» для гостей району стане магніт із зображенням цікавих місць нашої місцевості, а саме краєвидів Асканія-Нова, Лемурійського озера тощо. 









      Діти із-задоволенням робили сувеніри і впевнені, що вони також сподобаються туристам. Але це ще не всі сюрпризи від профіквестівців…

Немає коментарів:

Дописати коментар