пʼятницю, 21 квітня 2017 р.

Велика Олександрівка запрошує


Таврія, земля Херсонська… Ми живемо у найдивовижнішому куточку нашої країни – на півдні України. Щедра наша земля на хліб, добро, пісні і ласку, на людей. У Великій Олександрівці  народилися письменник Микола Майоров, графік, живописець Анатолій  Биков, повний кавалер ордена Слави Олександр  Єременко.
Великоолександрівщина – це край, де лани з налитим пшеничним колосом збігаються із небокраєм, де співають одвічну колискову пісню рукотворні ліси, де сріблястою смужкою звивається поміж пагорбів та долин древній Інгулець.
Край, де в одвічній праці зустрічають світанки нового дня працелюбні великоолександрівці, край, де в багатобарвному перевеслі сплітаються над полями, лісами і селами мелодійні, співочі голоси місцевих талантів. Унікальний край, в якому гармонійно поєднуються культурні традиції різних історичних епох і народів. Біля степових курганів можна відчути дух легендарної Еллади – безкраї степові простори північного Причорномор’я знають про те, як тренувався Ахілл і відновлював свої сили Геракл. Це край теплих сонячних ранків, омитих щедрими росами, яскравих сонячних днів і тихих зоряних ночей, що пахнуть фіалкою і м’ятою. Цей край рідний для тих, хто народився тут і виріс, хто приїхав сюди і, закохавшись в нього, назавжди пов’язав своє життя з ним.
Небо на степ задивилось,
Шлях десь за обрій біжить.
Тут ми кохати навчились,
Тут ми навчилися жить.

Запрошуємо всіх бажаючих  краще пізнати наш край, належно оцінити сьогодення і перспективи нашого району, його економічний та культурний потенціал. Гостинно  запрошуємо вас відвідати цей чарівний куточок Херсонщини. Ми завжди раді друзям, діловим партнерам та гостям нашого краю.



 Газета "Новий день", № 14(5268) 29 березня 2017 року



Газета "Жайвір" №12(10060) 1 квітня 2017 року

Немає коментарів:

Дописати коментар