пʼятницю, 12 травня 2017 р.

Феєричне Свято - на хуторах Таврії!

     11 травня 2017 року  історико-розважальний комплекс «Зелені хутори Таврії»   (Голопристанський район) гостинно хлібом-сіллю зустрічав учасників фінального етапу обласного профіквесту «В долонях степу і Дніпра». Для участі у заходах зїхалися 20 команд з усіх районів Херсонської області. Перед командами стояло декілька завдань: участь у туристичному ярмарку, організованому у формі настільних та стендових презентацій (виставок-інсталяцій), створеної командами сувенірної продукції та окремих рекламно-туристичних продуктів; участь в огляді сценічних PR-презентацій «Херсонський край мій вабить і дивує» та  гала-концерт на головній сцені - фінальний огляд сценічних PR-презентацій, в якому беруть участь 6 команд - переможців відбіркового туру.
   Кожна команда по-своєму, але надзвичайно цікаво, представила туристично-привабливі об’єкти Херсонщини й Чаплинська команда «Веселі туристи» була однією з шести команд, які вийшли в фінал. Це висока, але достойна оцінка роботи наших  профіквестівців і ми пишаємося цим.
   Також Чаплинська команда отримала Диплом за одну з кращих  стендових презентацій. І кожна команда-фіналіст отримала особливий подарунок від директора історико-розважального комплексу "Зелені хутори Таврії" та його команди.
   













     І не зважаючи на дощ та холодний вітер, члени команди та їх куратори, задоволені й окрилені, повернулися додому.
       Проект закінчився, але діти ще довго будуть згадувати незабутні моменти, які супроводжували їх на протязі всього часу роботи над ним та зможуть належним чином, як справжні екскурсоводи, презентувати свій рідний край та його найцікавіші для відвідування місця й туристи з будь-яких країн отримають подробну та  кваліфіковану розповідь про визначні пам’ятки та об’єкти Херсонщини.

       Ласкаво просимо! 

Немає коментарів:

Дописати коментар