неділю, 23 жовтня 2016 р.

Наша гордість - "Чумак"


В рамках проекту «В долонях степу і Дніпра» команда «Жайвір» Любимівської ЗОШ І-ІІІст.№1 Каховського району разом з кураторами Н.Л. Малишенко, В.Л. Пенезова завітали до ПрАТ "Чумак" – компанія національного рівня, організував візит Каховський міськрайонний центр зайнятості.

"Чумак" – одне з найбільших підприємств в Україні. Основна діяльність компанії - виробництво продуктів харчування. "Чумак" пропонує споживачам кетчупи, соуси, майонези, томатну пасту, соки, соняшникову олію, консервовані овочі та макаронні вироби. Ми були серед тих, хто формував новий український ринок, тож багаторічний досвід і розуміння потреб споживачів роблять нас експертами у сфері виготовлення продуктів харчування.

Корпоративний слоган "Чумака" – "З лану до столу". І це не просто слова - виробничі потужності компанії розташовані на ланах, тож щойно зібране вже за годину може дістатися до заводу для переробки. Унікальне розташування компанії на півдні України, в екологічно чистій місцевості, гарантує високу якість товарів, усі вироби «Чумака» абсолютно безпечні і корисні для здоров’я!

Протягом 20 років компанія зростає та розвиваєтьсь разом з Україною. Зараз продукція компанії експортується в Канаду, США, Казахстан, Грузію, Ізраїль, Іспанію, країни Балтики та на інші світові ринки. Чумак – це вже легенда!








Немає коментарів:

Дописати коментар