четвер, 13 жовтня 2016 р.

Херсон: історія, культура, краса

Херсонська Ратушна площа - це особливе місце, і відвідавши його ми можемо стверджувати – нам є чим пишатись. Саме вона є осередком історії, краси та культури нашого Херсону, саме тут знаходяться споруди які зупиняють час.

Тож не дивно, що сьогоднішня екскурсія юних Профіквестівців до музеїв нашого чудового міста пройшла цікаво та пізнавально. А як же інакше, адже це можливість доторкнутись до прекрасного та відчути себе частинкою історії. Працівники музеїв  віддані своїй роботі, тому  прогулянка коридорами часу стає захопливою та неймовірною. 



У стінах Херсонського обласного краєзнавчого музею хлопці та дівчата дізнались про історію зародження та розвитку нашого міста. Про вагомий вклад Григорія Потьомкіна, Олександра Суворова та інших великих мужів у розквіт неймовірного та гордого міста корабелів. Розкрили для себе особливості життя та побуту жителів нашого краю.
З захопленням поринули у прекрасний світ, що застиг на полотнах. Таємничі коридори, особливе світло та якась пульсуюча магія створюють неймовірне відчуття іншого виміру за дверима Херсонського художнього музею імені Олексія Шовкуненка.  

І нехай Ратушна площа це не офіційна назва та вона має право бути. Краса, велич та значимість Ратуші у минулому назавжди залишиться у історії та серцях.

Немає коментарів:

Дописати коментар