середу, 14 вересня 2016 р.

"Смачні" заклади Херсона від "профіквестівців"

Весела ознайомча прогулянка позаду і для юних «профіквестівців» настав час більш детального дослідження нашого міста. Першими в об’єктив наших учасників потрапили кафе та ресторани Херсона. Це одне з найважливіших питань для кожного туриста, тому хлопці та дівчата серйозно підійшли до його вивчення. 




 Наше місто має безліч «смачних» закладів, що можуть задовольнити найвибагливішого туриста. Учасниками проекту було розглянуто багато закладів харчування різного напрямку. Місця для активного відпочинку гостей нашого міста чи тихого романтичного вечора, для тих хто полюбляє оригінальні посиденьки з друзями чи милі сімейні зустрічі.
Діти цікавились меню кафе та ресторанів, запитували про знання іноземних мов та наявність національної кухні, а також дізнались про родзинки кожного з них. Не дивлячись на свій юний вік, з цікавістю співставляли ціни, адже треба не забувати про бюджетний туризм.  Звичайно ж, не оминули увагою історію та мету створення того чи іншого закладу.
Розділивши відвідані місця на категорії, зупинились на декількох. 





Ось, наприклад, ресторанний комплекс «Александр Шанц», славиться не лише своєрідним виглядом та набором послуг, а й цікавою історією. На цьому місці у далекому 1737 році було зведено укріплення Александрівський шанець або Александр-шанц, що представляв собою земельну фортецю  з двома бастіонами. Комплекс працює уже понад сім років та гармонійно поєднує у собі історію та сучасність. 






Різноманітність кухні  для дорослих, дитяче меню та неймовірні солодощі. Незвичайна атмосфера, де поєднано дерево та метал не залишать нікого байдужими. Розташований серед парку, він може бути для туристів  диханням історії у серці міста.
Зупинили свою увагу учасники проекту ще на одному кафе, точніше сказати Green cafe – Форест. 




Незвичайний заклад, головний акцент у якому зроблено на природу. Правильне харчування та  екологічно чисті продукти, усе у ньому направлено на здоровий спосіб життя. Завжди усміхнений персонал, головна фішка якого – обов’язкове знання англійської мови. Погодьтесь, це важливо для іноземних туристів.





 Відоме це кафе ще й тим, що проводить музичні концерти під відкритим небом на даху своєї будівлі. Незвично, романтично, феєрично, саме такою буде згадка про наше місто  у пам’яті туристів.
Прогулюючись по головній пішохідній вулиці Херсона – Суворова, діти не могли оминути яскраве та незвичайне, зовсім "молоде" сімейне кафе-кондитерську Amici , що у перекладі з італійського означає "друзі".





 Сплеск кольорів та емоцій разом з величезним капкейком при вході заряджають гарним настроєм з першого погляду. Неймовірно величезний світ власних солодощів, вегетаріанська їжа, дисконтні картки, різноманітна україно-европейська кухня. Захоплююча дитяча кімната зі сповивальним столиком, іграшками та яскравим меню для малечі. 






Сонячне світло, яскраві кольори, щирі посмішки та буйство зелені - все це створює відчуття справжньої казки.


Діти будуть впевнені, що подібні заклади створюють неперевершено смачний образ нашої маленької батьківщини і коли до вас приїздять гості з інших міст чи, навіть, країн, пам’ятайте, нам є чим пишатися.

Немає коментарів:

Дописати коментар