четвер, 1 вересня 2016 р.

Літній звіт команди "Дивоцвіт". Частина 1.

Координатори проекту "ПрофіКвест": спеціалісти від Голопристанського центру зайнятості, районної бібліотеки та Новозбур‘ївської ЗОШ №1 провели настановчу бесіду з його учасниками - командою "Дивоцвіт". У ході конструктивної розмови був складений Координаційний план роботи на 2016-2017 рік, який був затверджений.


Першою експедицією рідним краєм виявилася мандрівка на славнозвісні Зелені хутори Таврії, які щиро приймали у себе гостей етноекофестивалю "Таврійські Хутори", в рамках якого проходить ще один фестиваль української пісні "Душа півдня".

Звичайно, кожен хутір має свою родзинку, охоче відкриває секрети давніх ремесел своїм відвідувачам.














Учасники команди намагалися побувати у більшості куточків, але за один візит це зробити просто неможливо. Саме тому тут існують багато окремих маршрутів, кожен з яких розповідає свої історії, дозволяє відчути справжній драйв пригод. Зелені хутори не лише розповідають і показують секрети виготовлення тих чи інших речей, а й надають можливість власноруч виготовити деякі з них: ляльку-мотанку, домашній оберіг, глиняний горщик, монетку на щастя та багато іншого. Щоб отримати купу надзвичаних вражень, не треба далеко ходити, просто треба завітати на Зелені Хутори Таврії!

Немає коментарів:

Дописати коментар