пʼятницю, 16 вересня 2016 р.

Від "економ" до "люкс": приємна ночівля в Херсоні.

Робота юних учасників проекту Профіквест «В долонях степу і Дніпра» у самому розпалі. Херсонська команда продовжує досліджувати наше рідне місто з точки зору туристичної привабливості. Позаду екскурсія та відвідини кафе і ресторанів. Підійшла черга до не менш важливого питання , а якщо наші гості вирішать залишитись на декілька днів, куди їм податись, де переночувати?  А й справді, містом прогулялись, смачненько поїли і… Наші «профіквестівці» відвідали багато закладів на різний гаманець та зупинили свою увагу на декількох. 
Незвичайний, сучасний та популярний серед відомих українських зірок готель «Дніпро».  Розташований на проспекті  Текстильників він втілює собою гармонійне поєднання домашнього затишку та сучасних нововведень.  Гарні номери різних класів: стандарт, люкс, VIP, комплексні сніданки та романтичні «компліменти» для наречених. 



 Гарний інтер’єр  спонукає не лише до відпочинку, а й до плідної праці. Гості, що приїздять до нас, мають можливість провести тут невеличкі семінари чи зустрічі. Звичайно ж, дітей вразила дошка з фото вдячних знаменитостей.  Володимир Кличко, Лілія Підкопаєва, Ольга Сумська, гурт Потап та Настя та багато інших. Напевно, дехто зрадіє, оселившись у тому ж номері, що і його кумир. Звичайно ж, не найдешевший варіант, але діти зостались впевненими у тому, що він цього вартий.



Вирішили діти зупинитись і на більш бюджетному варіанті , хостел у центрі міста. 


 Гарне, чисте та комфортне житло, за дуууже прийнятну ціну,  що створено на базі Центру туристсько-краєзнавчої творчості учнівської молоді міста Херсон. Знаходиться заклад на вулиці Дунайської флотилії і вміщає у собі не лише зручні ліжка, а й актові та конференц-зали з дуже колоритним та патріотичним інтер’єром. 




Найбільше хлопцям та дівчатам сподобався постер у холі, що закликає до того ж, на що націлений наш проект – «Пізнавай Херсонщину разом з нами».
Дослідження готелів та хостелів - це ще одна розкрита сторінка нашого прекрасного міста для туристів від учасників Профіквесту.

Немає коментарів:

Дописати коментар