пʼятницю, 21 квітня 2017 р.

Souvenir ― це подарунок на пам'ять


Сувенірна продукція сьогодні - це невід'ємна частина маркетингової стратегії будь-якої кампанії. Такі поняття, як реклама, подарунки, сувеніри практично близькі за  своїм значенням. Сувенір з логотипом - це нагадування про Вас і Ваш край.
У перекладі з французької «souvenir» ― це подарунок на пам'ять. Чим цікавіший і незвичніший ваш сувенір – тим більше ймовірності, що він запам’ятається як згадка про незабутні враження від цікавої подорожі.
Команда «ПрофіАРТ» Великоолександрівського району презентує різноманітну сувенірну продукцію і сподівається, що вона донесе неповторність і красу нашого краю до всіх, хто подорожує туристичними стежками своєї маленької Батьківщини.
Зараз існує безліч видів рукоділля та різних технік, одним з найпопулярніших можна віднести декупаж. Це особливий спосіб декорування, який створює на поверхні ефект розпису.
Декупаж дозволяє перетворити будь-які, навіть самі прості предмети або поверхні, на оригінальні і незабутні. Використовуючи цю техніку можна декорувати як маленькі коробочки, так і громіздкі меблі, як дерев’яні, так і скляні, пластикові, паперові або навіть тканинні поверхні.














Повертаються часи, коли свічки доводиться запалювати вдома не лише для романтики. Ми вважаємо свічку символом життя, сонця, очищення. Ії часто запалюють для створення спокійної атмосфери вдома. При запаленій свічці добре думається, мріється...















Ніякі, навіть найдорожчі або модні речі не замінять предмети, створені своїми руками. Нехай вони будуть не такими витонченими або професійними, зате в них буде присутня частинка вас і вашої любові.



Немає коментарів:

Дописати коментар