пʼятницю, 21 квітня 2017 р.

Звідси починається Вітчизна


        
     Місце, де я народився, де пройшло моє дитинство, —
Великоолександрівщина. Це справді один із найчарівніших куточків України. У природі цієї землі дивною мережкою переплелись степи й ліси, сади й байраки, поля й ріка тихоплинного Інгульця. Багатьох письменників споглядання краси навколишнього світу, спілкування з людьми надихало на творчість. Але, мабуть, людині притаманно помічати довершену й неповторну красу землі рідного краю: як плаче дерево від радості, коли приходить весна, і як у розквітлому соняшнику трудиться джміль. 
     На
Великоолександрівщині живуть співучі й веселі, мудрі й роботящі люди. Їхнє вміння працювати завжди схоже на творчість. У будь-яку пору року по селах Великоолександрівщини лунають пісні, що стверджують невмирущість народного духу.
Мій край славиться найсмачнішими кавунами, найдухмянішим хлібом, випеченим із пшениці, яка зростає у рідних степах. Я дуже пишаюся тим, що народився саме тут.

Відеоролик команди "Профі-АРТ" «Звідси починається Вітчизна» продемонструє глядачам як ми закохані в цей чарівний куточок південної України і не уявляємо свого життя без рідного краю. 

Немає коментарів:

Дописати коментар