четвер, 20 квітня 2017 р.

ДЕ В ОЛЕШКАХ МОЖНА СМАЧНО ПОЇСТИ? У "ПАНА АТАМАНА"!

                      ДЕ В ОЛЕШКАХ МОЖНА СМАЧНО ПОЇСТИ? У "ПАНА АТАМАНА"!
        Українці завжди ставилися до їжі з превеликою пошаною. Кажуть, що звичайний кухонний стіл – це долоня, на якій Бог простягає нам свої дари.
      Чи любити ви смачно поснідати, пообідати чи повечеряти? Скуштувати смачних вареників, по-домашньому приготовлений борщ,  узвар та інші страви та напої?
       

         Перед тим, як запросити туристів до нашого міста,  команда «MADE IN ОЛЕШШЯ» побувала в  епіцентрі приготування  смаколиків півдня України -  ресторані української кухні «Пан Атаман». Знаходиться ресторан у нашому давньому місті  Олешки, яке славиться своєю  багатою історичною спадщиною.   Ресторан знатний тим, що  тут шанують та зберігають давні українські традиції.
    Ще з порогу нас привітно зустріли працівники ресторану, розповіли про ексклюзивні рецепти приготування відомих українських страв, про неперевершене меню, кожна страва з якого має історію та авторський підхід.
    Господарі вважають, що   південна українська кухня – це не лише багата смакова палітра, а й ціле видовище. І тому, кожне відвідування ресторану перетворюється на справжнє свято.
     У Пана готують виключно з натуральних та чистих продуктів південного краю: фермерське м’ясо, свіжі та стиглі овочі і фрукти, вирощенні з любов’ю на рідній землі. Тому страви мають надзвичайний та неперевершений смак.
      Оскільки за санітарними нормами присутність сторонніх людей під час приготування страв заборонена, тож, щоб якось ми відчули атмосферу закладу,  працівники ресторану організували для нас майстер-клас з серверування столу. Гарна дівчина в українському вбранні  віртуозно розставляла посуд та крутила тканеві серветки.  Ми теж долучилися до цього дійства. Вийшло не одразу!

       Команді дуже сподобався стилізований український інтер'єр,  в якому відчувається душа нашого  народу. Тож, ми впевнені, що туристи, які завітають в гості  до Пана Атамана, не пошкодують.  Бо такої душевної атмосфери та  унікальної колекції  українських страв  ви не знайдете в жодному ресторані Херсонщини!



Немає коментарів:

Дописати коментар