понеділок, 22 серпня 2016 р.

Команда Скадовського району



Скадовськ запрошує провести незабутнє літо

 

Досліджуючи обраний туристичний маршрут та  знайомлячись з цікавою історією району, ми згадали про туристів, які захотіли б побачити ще й видовищні дійства та, можливо, прийняти у них участь. Тому, вирішили скласти  план щорічних обласних та республіканських  заходів, що проходять у Скадовську. Отримали чималий список.


Травень

«Джаз над морем» — дитячий джазовий фестиваль, який був започатко-ваний у 2000 році в Скадовську. З 2003 року він отримав статус всеукраїнського. Головне завдання заходу — розвиток і популяризація джазу в Скадовську і в цілому в Україні серед підростаючого покоління.
Червень
«На хвилях Скадовська» — всеукраїнський фестиваль-конкурс мистецтв, який проводиться з метою розвитку та пропаганди культури, популяризації різних видів мистецтва світової, європейської та національної культури, виховання молоді та залучення її до активного, культурно-мистецького розвитку, створення умов для підтримки і розвитку дитячої та юнацької творчості.              
 «Скадовськ збирає друзів» — всеукраїнський відкритий фестиваль дитячої творчості, який проводиться з метою виявлення і підтримки обдарованих дітей та учнівської молоді у різних видах мистецтва, стимулювання творчої активності, сприяння розвитку та реалізації молодих митців, обмін досвідом, виховання поваги до культури багатонаціонального етносу України. 
 «Кубок Чорного моря» — всеукраїнські змагання зі спортивного танцю. Захід проходить за  сприяння Всеукраїнського союзу громадських організацій “Спорт і танці”, Української федерації спортивного танцю, Херсонської обласної федерації спортивного танцю, Клубу спортивного танцю “Каравелла”.
 
Фестиваль повітряних зміїв "Кольорове небо" – міжнародний фестиваль. Започаткований у 2002 році. Програма фестивалю включає змагання, показові виступи, екскурсії та, звісно, відпочинок на морі.
Липень
«Зірки виходять на сцену»  всеукраїнський фестиваль-конкурс мистецтв, взяти участь у якому можуть вокалісти, циркові, театральні дитячі і юнацькі колективи, інструментальна виконавці народної і класичної музики, танцювальні колективи і солісти. Вік учасників — від 5 до 35 років.
 «Зіркові хвилі талантів 2016» — міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв. Захід проводиться з метою відродження, збереження і розвитку національних культур, знайомства з кращими солістами та ансамблями, встановлення творчих контактів між учасниками, обміном досвідом роботи, створення умов для підтримки та розвитку дитячої та юнацької творчості.
 
 «Чорноморський зорепад» — всеукраїнський фестиваль-конкурс мистецтв. Учасники змагаються за першість у таких номінаціях: вокальне, хореографічне, інструментальне мистецтво. 
 «Чорноморські хвилі» — всеукраїнський фестиваль-конкурс. Учасники змагаються в таких номінаціях: вокальне, хореографічне, оригінальне і циркове мистецтво, інструментальна музика.

Серпень

Дитячий фестиваль бандуристів «Таврійські зустрічі» -єдиний в Україні фестиваль бандуристів. У програмі фестивалю – виступи дитячих ансамблів бандуристів з усіх куточків України на концертних майданчиках м. Скадовська (набережна Чорного моря), майстер-класи, «круглі столи», творчі зустрічі та сольні концертні виступи провідних майстрів бандурного мистецтва України.

Парусна регата  «Відродження»  - проходить вже 5-й рік поспіль, присвячена дню Незалежності України. Приймають участь як дорослі, так і дитячі екіпажі.

 



Немає коментарів:

Дописати коментар